Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Медведєв просить Януковича дати відсіч історії

П'ятниця, 6 травня 2011, 16:49

Президент Росії Дмитро Медведєв закликає свого колегу Віктора Януковича "давати відсіч будь-яким спробам переписати історію" про другу світову війну.

"Цей подвиг назавжди залишиться в пам'яті вдячних нащадків. Важливо зберегти правду про події Великої Вітчизняної війни для майбутніх поколінь і давати відсіч будь-яким спробам переписати історію", - йдеться в його вітанні до 9 Травня.

"Переконаний, що героїчне минуле наших народів, їхнє прагнення до збереження і збільшення спільної культурної і духовної спадщини буде сприяти подальшому зміцненню відносин стратегічного партнерства між Росією й Україною", - заявив Медведєв.

Він попросив Януковича "передати теплі побажання миру, міцного здоров'я і благополуччя ветеранам війни, що проживають в Україні".

У свою чергу Володимир Путін поздоровив Миколу Азарова і висловив упевненість, що "загартована в роки війни братерська російсько-українська дружба буде і надалі надійною основою для зміцнення відносин стратегічного партнерства між нашими країнами".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...