Шкіль у лікарні після ДТП

Субота, 7 травня 2011, 12:06

Народний депутат Андрій Шкіль потрапив у дорожньо-транспортну пригоду і отримав тілесні ушкодження.

Як повідомляє офіційний сайт МВС України, 7 травня близько опівночі до чергової частини київської міліції надійшло повідомлення про ДТП на одній зі столичних вулиць, внаслідок якої постраждав народний депутат Шкіль.

Як з’ясувалося, пізно ввечері 6 травня на вулиці Камишинській автомобіль "Nissan qashqai", за кермом якого й перебував Шкіль, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем "Volksvagen". Депутат рухався зі сторони проспекту Науки у напрямку вулиці Помислова. Причини виїзду на зустрічну смугу поки невідомі.

"Внаслідок ДТП тілесні ушкодження отримав водій "Nissan qashqai" Андрій Шкіль. Наразі його доставлено до однієї з столичних лікарень для надання медичної допомоги", - йдеться в повідомленні.

58-річний водій "Volksvagen" та двоє його пасажирів тілесних ушкоджень не отримали.

За фактом ДТП слідчим відділом Голосіївського райуправління київської міліції порушено кримінальну справу. З’ясовуються всі обставини події.

Водночас, як стало відомо УНІАН від поінформованих джерел, автомобіль, за кермом якого перебував народний депутат, рухався з чималою швидкістю, оскільки після удару в лівий передній бік автомобіля "Volksvagen" легковик розвернуло і відкинуло на кілька метрів.

За інформацією співрозмовника агентства, "Volksvagen" виїжджав з автозаправної станції. На місці ДТП працювали лікарі реанімаційної бригади, надаючи допомогу Шкілю.

За даними джерела, депутат перебуває в тяжкому стані в лікарні №17 Києва.

Разом з тим, як повідомляє співрозмовник "Української правди", який заходив до депутата в лікарню, стан Шкіля не надто серйозний.

Джерело повідомило також, що до депутата в суботу не пустили лідера "Батьківщини" Юлію Тимошенко.

За його словами, в п'ятницю у Шкіля брали пробу на алкоголь, яку під охороною відправили на дослідження.

Як повідомлялося, Шкіль уже потрапляв у ДТП 1 квітня 2007 року на Дніпровській набережній в районі АЗС "Солекс". Тоді два пасажири автомобіля, що зіткнувся з депутатом, загинули на місці, а в самого Шкіля був струс мозку.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування