Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович пообіцяв житло ветеранам-інвалідам

Неділя, 8 травня 2011, 20:36

Президент Віктор Янукович обіцяє до кінця року забезпечити житлом всіх ветеранів Великої вітчизняної війни - інвалідів 1 групи.

Про це він заявив в інтерв'ю телеканалу "Інтер", показаному в неділю.

"До кінця цього року ми забезпечимо всіх інвалідів 1 групи - учасників великої Вітчизняної війни, житлом. По 2015 року ця програма буде тільки підсилюватися", - пообіцяв президент.

"І ми вважаємо, що до 2015 року ми забезпечимо (ветеранів) і безкоштовними ліками. Зараз у нас 30% знижка на медикаменти для ветеранів. Це те, що ми змогли знайти в бюджеті цього року", - додав Янукович.

Він зазначив, що "все буде залежати від того, як буде працювати економіка", висловивши надію, що з року в рік соціальні програми будуть поліпшуватися.

Янукович також повідомив, що до 5 травня була "практично виплачена" одноразова допомога ветеранам до Дня перемоги. За його словами, на ці цілі було виділено 550 мільйонів гривень.

Крім того, президент повідомив, що в суботу зустрічався з ветеранами.

"Я з ними добре поговорив. Головне, що вони мені сказали: "Ми задоволені тим, як до нас ставляться останнім часом. І ми б хотіли, щоб таке ставлення було завжди, щоб воно збереглося. Тому що нам потрібна увага і справедливе ставлення", - розповів Янукович.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування