Янукович відкрив автогонки під проливним дощем

Четвер, 2 червня 2011, 18:04

Президент Віктор Янукович особисто приїхав до Ялти, щоб відкрити етап кубка світу з ралі Prime Yalta Rally 2011.

Як повідомляє ЛІГАБізнесІнформ, на сцену Янукович піднімався під "прикриттям" охорони і парасольки - перед його приїздом в місті почався проливний дощ.

"Хочу всіх привітати з етапом кубка світу з ралі, яке буде проходити на дорогах південного узбережжя Криму. Сьогодні Україна є господинею цього представницького міжнародного чемпіонату", - сказав він, звертаючись до спортсменів та вболівальників.

 

Янукович вважає, що надання Prime Yalta Rally міжнародного статусу і успішний виступ українських спортсменів на змаганнях світового рівня свідчать про те, що український автоспорт завойовує авторитет у світі.

Президент сподівається, що ялтинське ралі підніме статус України у світі, сприятиме поліпшенню інвестиційного клімату в країні та розвитку туризму.

 

"Хочу побажати всім учасникам змагань перемоги, хороших стартів і, найголовніше, хороших фінішів, а глядачам, звичайно, отримати величезне задоволення від цього видовищного спорту. Я оголошую Prime Yalta Rally відкритим", - сказав він.

"Джентльмени, заводьте мотори", - звернувся Янукович до екіпажів.

 

У Prime Yalta Rally 2011 беруть участь 87 екіпажів з 21 країни світу.

Гонка стала четвертим етапом у календарі IRC в сезоні-2011 і вперше проходить в серії Intercontinental Rally Challenge. Крім того, це гонка на кубок президента України.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування