МНС про "каналізаційну" аварію в Макіївці: "нічого серйозного"

П'ятниця, 3 червня 2011, 15:01

Міністерство надзвичайних ситуацій вважає, що масштаб наслідків від аварії на каналізаційних і водних мережах у Макіївці (Донецька область) незначний.

Про це повідомив "Українським новинам" начальник медичного управління МНС Петро Волянський.

"Нічого серйозного там немає", - сказав він.

За словами Волянського, у результаті прориву каналізації змішалася питна й каналізаційна вода, у результаті чого 2 людей звернулися по медичну допомогу і їм поставили діагноз гастроентероколіт.

При цьому він зазначив, що МНС не має інформації про те, що в результаті цієї аварії занедужали сотні людей, які не зверталися до медиків і нібито лікуються вдома, як повідомляли ЗМІ.

Начальник медуправління міністерства додав, що зараз іде ліквідація наслідків аварії, у місті організовано постачання населення привізною питною водою.

Як повідомлялося, 27 травня у Макіївці сталася аварія, внаслідок якої у водопровід потрапили забруднені стоки – а населення, не попереджене про це, близько 3-х днів використовувати водопровідну воду в побутових цілях.

Прем'єр-міністр Микола Азаров доручив МНС і Міністерству регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства негайно ліквідувати потрапляння забруднених стоків у воду в Макіївці.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування