Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Адвокат Тимошенко думає, що Януковича здасть оточення

Субота, 2 липня 2011, 11:48

Адвокат екс-прем'єра Юлії Тимошенко Сергій Власенко вважає, що замість Віктора Януковича на виборах президента можуть висунути іншого кандидата.

"Усе буде просто: коли настане час нових виборів глави держави, а рівень підтримки Януковича і Партії регіонів скотиться до мінімуму, його здасть найближче оточення", - пише він у статті для "Дзеркала тижня. Україна".

"У всіх цих "юр єнакіївських", "коль макіївських" і "славиків краматорських", олігархів, фінансово-промислових угруповань буде велика спокуса висунути на вибори замість чинного президента з нульовою підтримкою будь-якого хоч почасти популярного політика, який не заплямував себе політичними репресіями, міжнародними скандалами й економічним грабунком, подаваним під соусом "реформ", - вважає депутат.

За його словами, "уже очевидно, що громадяни України не підтримуватимуть Януковича на другий президентський строк".

"Ті, хто прийшов до влади, не бажають зрозуміти, що стануть наступною жерт­вою нео­лібералізму по-українсь­кому", - зазначає Власенко.

Він також вважає, що найвідомішою "реформою" нинішньої влади стали політичні репресії.

За словами депутата, помилка щодо українських судів — "традиційна для всіх президентів".

"Рано чи пізно в Україні буде інший президент, інший глава його адміністрації, інший генеральний прокурор. Де гарантія, що через п’ять або десять років президентові Януковичу і його "близьким" не доведеться ходити в ГПУ й давати показання в ролі обвинувачуваних у фальсифікації місцевих виборів чи в політичних розправах з опозиціонерами?", - пише Власенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування