Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У СУДІ ПРИХИЛЬНИКИ ТИМОШЕНКО ПОШТОВХАЛИСЯ З МІЛІЦІЄЮ

Середа, 6 липня 2011, 14:32

Суддя Родіон Кірєєв ухвалив рішення видалити з зали суду депутата Євгена Суслова за порушення порядку.

Перед цим, під час виголошення захисником Тимошенко Миколою Титаренком заяви про відвід Кірєєва, у залі здійнявся галас. Суддя попросив встати особу, що порушує порядок в залі суду. У відповідь на цю заяву піднялися всі присутні прихильники Тимошенко.

Потім піднявся Суслов, який назвав себе та заявив: "Я являюся батьком дитини, якому соромно за те, що в Україні таке відбувається".

На питання, чи є він народним депутатом, Суслов відповів: "Ні. Я зараз як громадянин України". Після цього суддя Кірєєв заявив, що БЮТівець "ображає суд" і попросив Суслова залишити залу суду. Однак депутат не підкорився.

Коли міліціонери підійшли до нього, Суслов продемонстрував посвідчення народного депутата. Суддя наказав працівникам міліції негайно видалити його з зали. Після цього між прихильниками Тимошенко та міліціонерами сталася штовханина.

На місце сутички також підійшла сама Тимошенко. Кірєєв закликав її зайняти своє місце та заявив: "Відбувається провокація направлена на зрив судового засідання...Особи, які називаються народними депутатами, зривають судове засідання".

Водночас присутні у залі кричали, що суддя штовхає співробітників міліції на злочин.

Після цього суддя Кірєєв сказав: "На судовому засіданні проти суду та працівників органів внутрішніх справ вчиняються дії, направлені на провокацію. Тому зараз тимчасово не виконуйте постанову головуючого".

Суддя оголосив технічну перерву на 30 хвилин і попросив Суслова за цей час залишити залу суду.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування