Ландік-молодший каже, що він уже помирився з побитою дівчиною

П'ятниця, 8 липня 2011, 10:05

Депутат Луганської міськради Роман Ландік, який 4 липня бився з дівчиною в ресторані, заявляє, що він уже з нею помирився.

"Ми давно помирилися (з Марією Коршуновою), тож без коментарів", - сказав він газеті "Сегодня".

"Ви можете дивитися будь-яке відео, будь-як змонтоване. Я б на вашому місці припиняв цим займатися й дочекався б кінця розслідування", - заявив Роман Ландік.

Із самою Марією Коршуновою лікарі поки не дозволяють бачитися чи розмовляти по телефону, кажуть, що в неї нервовий зрив.

Видання зв’язалося з господарем закладу, в якому стався конфлікт, щоб з'ясувати, чому ні охорона, ні офіціанти не припинили бійку.

"Я зараз не в місті й не знаю з цього приводу нічого. Знаю, що була бійка, а між ким - не знаю, мені ще не повідомили", - розповів Артем Чундик.

Він зазначив, що бійки в його закладі - явище рідкісне, але якщо й трапляються, охорона завжди швидко реагує й заспокоює відвідувачів.

Як відомо, 37-річний Роман Ландік, який є депутатом Луганської міськради і сином народного депутата, і 20-річна Марія Коршунова потрапили в скандал. Відеозапис їхньої бійки потрапив у інтернет, після чого батько Романа Володимир Ландік пообіцяв подати позови до суду на журналістів, які написали про бійку за участю його сина.

Луганська обласна прокуратура порушила кримінальну справу у відношенні Романа Ландіка. Він подав зустрічну заяву.

Сам Роман Ландік стверджує, що нікого не бив, а лише намагався закликати відвідувачку ресторану до порядку, мовляв, дівчина поводилася надто розв'язно.

"Що коментувати, мене намагаються оббрехати, дати на мене брехливу інформацію. Я викликав міліцію і здав людину міліції. Тому що людина била посуд. А тепер мене намагаються оббрехати. Ви зрозумійте мене, людина мені в доньки годиться", - заявляв він.

На відео з ресторану видно, як Роман Ландік підійшов до столика дівчини в ресторані й навмисне облив її, а після словесної перепалки вона вдарила його пляшкою по голові. Після цього зав'язалася бійка, ініційована Романом Ландіком.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування