Захиснику Тимошенко викликали "швидку"

П'ятниця, 8 липня 2011, 10:33

Суддя Родіон Кірєєв прийняв рішення про виклик представників швидкої допомоги для захисника та оголосив перерву до 12 години.

"Захисник, чекайте лікаря", - сказав суддя.

Перед цим захисник Юлії Тимошенко Микола Титаренко попросив перенести судове засідання у "газовій справі" щодо Юлії Тимошенко через незадовільний стан здоров'я.

"На даний час через стан здоров'я захист не може продовжувати роботу, прошу оголосити перерву до понеділка для отримання медичної допомоги", - сказав Титаренко.

Він мотивував це тим, що йому доводиться працювати в важких умовах.

"Вважаю, що такий темп, який було розпочато і продовжується з дня на день … і через свій фізичний стан не можу сьогодні бути в якості захисника Тимошенко... Я повністю виснажений", - сказав Титаренко, який також назвав тортурами той темп, яким проводяться судові засідання.

"Захисник, ви тільки що сказали, що в суді до вас були застосовані тортури. Які торутри, поясніть будь-ласка", - обурився суддя.

У відповідь на це Титаренко зазначив, що мав на увазі умови, в тому числі кліматичні.

У свою чергу Кірєєв запропонував, що суд може викликати медичну допомогу захиснику.

"Суд може викликати вам швидку допомогу", - сказав він.

"Якщо суд вважає необхідним викликати швидку, я можу скористатися також допомогою суду", - зазначив Титаренко.

Водночас він додав, що може самостійно дістатись до медпункту, і що поки ніяких довідок надати не може, бо до лікаря він ще не звертався.

В свою чергу Тимошенко додала, що умови роботи суду є тортурами, бо Титаренко "спить по 2 години" і "знаходиться у напівживому стані".

Прокурор Микитин запропонував викликати в суд лікаря, щоб потім прийняти рішення.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування