Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Юшенку не подобається шоу Генпрокуратури

П'ятниця, 8 липня 2011, 11:40

Екс-президент Віктор Ющенко заявив, що йому не подобається "шоу", яке влаштувала Генпрокуратура.

Про це він сказав в інтерв'ю "Українській правді".

"Мені не подобається це шоу, яке відбувається. Шоу, яке робить Генеральна прокуратура, бо великі серйозні справи робляться в тиші, спокої. Не обов’язково керівництву прокуратури треба щодня бігти до журналістів, оприлюднювати нюанси", - зазначив Ющенко.

"Іншими словами, є поле брані, на якому треба змагатися. А вести себе політизовано – це погана поведінка прокуратури", - наголосив він.

"Але шоу, яке твориться другою стороною – мені здається, що це мало подібно на суд. Це сюр, який взятий з інших тем. Обидві сторони ведуть себе так, що формувати суспільство в контексті довіри неможливо", - заявив екс-президент.

Крім того, Ющенко зазначив, що йому не подобаються "ті засоби попереднього затримання, які вибираються в рамках кримінальних справ, що сьогодні на слуху практично в кожного українця".

"Я не розумію, чому Діденко повинен сидіти 14 місяців у попередньому ув'язненні. Я не розумію, чому голова митного комітету 12 місяців сидить у тюрмі без рішення суду. Я не розумію, чому Луценко 8 місяців сидить без належного судового рішення", - сказав він.

"Коли говорять, що справа Діденка переведена в секретний режим, справа голови митної служби переведена в секретний режим, тема газових угод переведена в закритий режим, у мене виникає питання – від кого закритий режим?", - заявив екс-президент.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...