Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Батьківщина": Родині депутата, якого видалив суддя, погрожують

П'ятниця, 8 липня 2011, 13:25

Депутат "БЮТ-Батьківщини", лідер "Батьківщини молодої" Євген Суслов заявляє, що його родина перебуває в небезпеці.

За його словами, 7 липня невідомі на декількох автомобілях вторглися на територію його будинку у селі Буки Сквирського району Київської області, повідомляє прес-служба партії

Суслов каже, що ці люди "погрожували, спровокували бійку та жорстоко побили охоронця, який наразі госпіталізований".

Окрім того, як повідомив батько Євгена Суслова Іван Суслов, напередодні інциденту до його будинку у Сквирі під'їхали невідомі молодики, які вживали нецензурну лексику, погрожували йому словами: "Ви нас скоро узнаєте. Буде тут скоро новий хазяїн", та пообіцяли "скоро повернутись".

За його словами, після цього вночі до будинку приїхала група невідомих осіб на двох автомобілях, розбили кастетом обличчя охоронцю, відібрали рацію та зникли у невідомому напрямку. Наразі охоронець госпіталізований з ушкодженнями обличчя.

За словами очевидців, невідомі були на машинах з номерами "АА1717НК" та "АА0989ОО".

Окрім того, Іван Суслов повідомив, що напередодні інциденту до нього в офіс телефонували невідомі, які представлялися працівниками держадміністрації, та просили мобільні телефони членів родини.

Євген Суслов пов'язує інцидент зі своєю активною політичною діяльністю.

"Батьківщина" зазначає, що 6 липня щодо Євгена Суслова була застосована "груба фізична сила з боку міліціонерів у приміщенні Печерського суду".Після цього депутат висунув вимогу відставки керівників Міністерства внутрішніх справ, які віддають накази про застосування сили до народних депутатів та журналістів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування