Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Генпрокуратура не знає про злочини, про які розповідає Колесніков

Четвер, 4 серпня 2011, 14:01

Генпрокуратура спростувала заяву віце-прем'єра Бориса Колеснікова про розшук екс-начальника Іллічівського порту Костянтина Лавриненка.

Як повідомили УП в прес-службі Генпрокуратури, справа була порушена за фактом незаконного заволодіння коштами держпідприємства "Іллічівський порт" під час здійснення закупівлі будматеріалів, проте окремим посадовцям звинувачень не пред’являли.

"Допитано усіх службових осіб окрім екс-начальника порту та головного бухгалтера порту у зв’язку з їхньою відсутністю за місцем проживання", - йдеться у повідомленні.

Як зазначили в Генпрокуратурі, кошти у розмірі 65 мільйонів гривень були перераховані на рахунок будівельної компанії у якості плати за реконструкцію причалу.

За інформацією ЗМІ, мова йде про компанію "Хай Рейз Констракшн", яка належить депутату Одеської міської ради від "Фронту змін" Володимиру Рондіну. Про можливу кримінальну відповідальність компанії-підрядника не повідомляється.

Нагадаємо, в інтерв'ю виданню "Комерсант-Україна" Колесніков заявив, що Лавриненко оголошений Генеральною прокуратурою у розшук за "передоплату незрозуміло за що в розмірі $10 мільйонів на адресу незрозумілої компанії".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування