Працівники шахти, де загинуло 26 людей, запевняють Азарова в її безпеці

Субота, 6 серпня 2011, 14:05

Працівники шахти "Суходільська-Східна" вважають високим рівень забезпечення техніки безпеки на об'єкті.

Про це йдеться в листі шахтарів на адресу прем'єра Миколи Азарова, яке цитує "Інтерфакс-Україна".

Лист підписаний членами трудового колективу, профкому об'єднання "Краснодонвугілля" і незалежною профспілковою організацією підприємства.

"Головне - в годину випробувань керуватися принципом об'єктивності, уникати поспішності в словах і вчинках", - констатується в документі.

При цьому наголошується, що на шахті проводиться велика робота по оздоровленню умов праці.

Також вказується, що "трудящі широко інформуються про всі нещасні випадки, які сталися в галузі та заходи їх недопущення".

"Шахта повністю забезпечена засобами індивідуального та колективного захисту. У колективі здоровий моральний клімат. Трудящі нашого підприємства докладуть всіх зусиль для недопущення таких випадків і винесли гіркий урок з цього", - підкреслюється в заяві трудового колективу.

"Наш дружний, працездатний колектив працював і буде працювати по створенню безпечних умов праці. Трудовий колектив підтримує адміністрацію шахтоуправління у всіх питаннях, пов'язаних з діяльністю нашого підприємства, ми вирішуємо і будемо вирішувати всі питання спільно", - резюмується в документі.

У той же час у листі наголошується, що ряд працівників дотримується іншої думки, "але вона абсолютно в меншості і не відповідає дійсному стану справ на шахті".

Як повідомлялося, наприкінці липня - початку серпня на ряді українських шахт сталися аварії. В результаті вибуху на "Суходільській-Східній" загинуло 26 людей.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News