Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Могильова хваляться, що за 10 хвилин відновили рух

Понеділок, 8 серпня 2011, 22:48

Охорону громадського порядку біля Печерського районного суду забезпечували близько двох тисяч правоохоронців.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ.

"Протягом дня грубих порушень зафіксовано не було, але о 18.10 частина учасників акції - прихильників партії "Батьківщина" на чолі з народними депутатами України вийшли на проїжджу частину Хрещатика та перекрили рух транспорту в обох напрямках", - йдеться в повідомленні.

"Внаслідок цього утворився автомобільний затор. Після цього мітингувальники своїми діями почали заважати виїзду спецавтомобілю "ГАЗ" з двору Печерського райсуду Києва", - розповіли в міліції.

"Правоохоронці відтіснили громадян із проїжджої частини на тротуар. Заходи фізичного впливу та спеціальні засоби не застосовувалися. О 18.20 рух транспорту було відновлено", - уточнили в МВС.

В прес-службі також повідомляють, що було затримано одного з активних учасників перекриття та доставлено його до чергової частини Шевченківського РУ ГУМВС України в Києві.

Стосовно затриманого складено протокол про адміністративне правопорушення, передбачене статтею 173 (Дрібне хуліганство) КУпАП.

Щодо факту незаконного перекриття дорожнього руху триває дослідча перевірка.

На вечір біля будівлі згаданого суду залишилося близько 200 прихильників Юлії Тимошенко.

Міліція вкотре звертається до учасників мирних зібрань та мітингів не порушувати закону та дотримуватися громадського порядку.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування