Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Поки керівника Одеського морпорту тягали по СІЗО, у нього померла мати

Вівторок, 9 серпня 2011, 09:27

Уповноважений з прав людини Ніна Карпачова вимагає надати можливість затриманому керівнику Одеського морського порту Миколі Павлюку побувати на похороні матері.

Про це йдеться у зверненні Карпачової до виконувача обов’язків генпрокурора Рената Кузьміна та заступника генпрокурора - прокурора Криму Степана Моліцького, повідомляє її прес-служба.

Карпачова нагадує, що Павлюку 71 рік і він є Героєм України.

Вона також висловила "глибоке співчуття Павлюку, на утриманні якого була мама Дарія Трохимівна, а також родині Героя України, який нині перебуває у Сімферопольському ізоляторі тимчасового тримання".

Павлюк був затриманий за рішенням слідчого прокуратури Автономної Республіки Крим за підозрою у вчиненні службового злочину.

4 серпня суд визнав затримання Павлюка незаконним і знову звільнив його з-під варти.

Того ж дня слідчий кримської прокуратури порушив нову кримінальну справу проти Павлюка, якого доправили до Сімферопольського ІТТ.

Через день, 6 серпня, Центральний суд міста Сімферополя вкотре звільнив Павлюка, однак одразу ж, вчетверте, він був затриманий за новою кримінальною справою, порушеною проти нього.

"Материнське серце жінки, яка безсонними ночами чекала сина з в’язниці, не витримало такої наруги. Хто наступний?", – зазначила Карпачова.

Водночас, як повідомляє прес-служба Одеського морпорту з посиланням на адвоката Павлюка Аллу Кошенко, у понеділок близько 21:00 Павлюка було звільнено з-під варти.

Запобіжний захід залишився тим самим - застава і підписка про невиїзд.

Всі порушені кримінальні справи були об'єднані в одну. Нових звинувачень пред'явлено не було.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування