Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Рада розпочне сезон із пенсіонерів і "Укртелекому"

Понеділок, 5 вересня 2011, 12:01

Верховна Рада на першому пленарному тижні 9-ї сесії розгляне близько 70 законопроектів і проектів постанов.

Про це сказано в проекті розкладів засідань парламенту, повідомляють Українські новини.

У вівторок, 6 вересня, Рада відкриє чергову 9 сесію й проведе урочисте засідання з нагоди 20-річчя незалежності України.

Далі заплановано розгляд усунення непогодженостей у ухваленому 8 липня законі "Про заходи про законодавче забезпечення реформування пенсійної системи".

У цей же день парламент розгляне низку законопроектів Кабінету Міністрів, зокрема, про природні монополії і про внесення змін до деяких законів про приватизацію.

У середу парламент розгляне низку ратифікаційних законопроектів, а також законопроект про надання Українській греко-католицькій церкві статусу репресованої церкви.

Крім цього, у цей день планується розглянути законопроект про використання коштів від приватизації відкритого акціонерного товариства "Укртелеком" для підвищення мінімального рівня пенсійного забезпечення.

8 вересня Рада планує розглянути урядові законопроекти про відчуження майна суб'єктів господарювання державного сектора економіки, про пріоритетні напрямки інноваційної діяльності.

9 вересня Верховна Рада має намір традиційно провести "годину питань до уряду" і розглянути низку законопроектів.

У свою чергу спікер Володимир Литвин на погоджувальній раді у понеділок повідомив, що на пленарний тиждень 20-23 вересня вже заплановано до розгляду 75 питань.

"Крім того, ми повинні розглянути проект програми соціально-економічного розвитку України на 2012 рік, а також має відбутися представлення Державного бюджету на 2012 рік", - сказав він, повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування