Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кірєєв не дав Тимошенко навіть більшої перерви

Вівторок, 6 вересня 2011, 10:23

Суддя Родіон Кірєєв відмовився змінити графік судових засідань.

Захист просив збільшити обідню перерву на 30 хвилин для спілкування Юлії Тимошенко із її духовником.

Також адвокат Олександр Плахотнюк просив проводити судові засідання виключно в межах графіку роботи суду.

"Є КЗоТ, чому працівники суду, які причетні до процесу, повинні залишатися тут після закінчення робочого дня?", - обурився він.

Плахотнюк вкотре наголосив, що через такий графік захист не має можливості спілкуватися з підзахисною, а також готувати документи.

"Добре, що канцелярія готова приймати документи за 15 хвилин до початку робочого дня", - зазначив він.

"Суд має чітко встановити графік засідань, щоб кожна зі сторін мала можливість працювати й відпочивати і знати, коли буде розпочато і закінчено судове засідання. Але це рішення не повинно порушувати інші правові акти. 8-годинний робочий графік ніхто не скасовував, а ми працюємо по 10 годин", - сказав адвокат.

Однак суддя зазначив, що клопотання не ґрунтується на Кримінально-процесуальному кодексі, а також додав, що в судовому засіданні кожен день є обідня перерва (45 хвилин), - і відхилив клопотання.

"Ви – аморальна, безчесна людина. Ви думаєте, що вас покриє Янукович?.. Ви – не суддя, Ви – самозванець", - обурилася Тимошенко.

Як відомо, з моменту початку судового процесу судові засідання відбуваються кожного дня за винятком кількох днів, які Кірєєв все ж надав для підготовки до засідання. Судові засідання тривають з 9 години до 20-ї з 45-хвилинною перервою на обід.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування