Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Чотирьох трупів не було, третій злочинець зник - Могильов

Неділя, 2 жовтня 2011, 12:10

Третій злочинець, який брав участь у вбивстві співробітників міліції в Одеській області в ніч на п'ятницю, зник.

Про це повідомив в ході брифінгу в неділю міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов, передає Інтерфакс-Україна.

За словами міністра, особистість злочинця встановлена, і проводяться заходи щодо його затримання.

Могильов підкреслив, що в суботу міліція ліквідувала двох злочинців, у тому числі лідера угруповання Аслана Дікаева. Обидва вбитих зловмисники є громадянами Російської Федерації.

Міністр категорично спростував інформацію, поширену низкою ЗМІ, про те, що в ході операції в суботу було вбито чотири людини, в тому числі одна невстановлена ​​особа, яка могла бути заручником.

Могильов також повідомив, що місцезнаходження злочинців було встановлено під час відстеження їх телефонних переговорів. На явочних квартирах зловмисників правоохоронці виявили значний запас зброї, в тому числі автомати та гранати.

Він також висловив думку, що "зараз необхідно вирішувати питання про докорінне переозброєння міліції, про забезпечення усім необхідним для недопущення втрат особового складу", повідомляє УНІАН.

В Одеському будинку офіцерів у неділю пройшла панахида за правоохоронцями, загиблими в перестрілці із злочинцями в ніч з четверга на п'ятницю в Одеській області.

Провести в останню путь співробітників міліції прийшли Могильов, всі керівники одеської міліції, мер Одеси Олексій Костусєв, голова Одеської облдержадміністрації Едуард Матвійчук, депутати місцевих рад, значна частина особового складу Головного управління МВС України в Одеській області.

Могильов повідомив, що обидва загиблих, а також четверо співробітників міліції, які отримали поранення в тій же перестрілці, представлені до вищих відомчих нагород.

Як повідомлялося, в Одеській області в ніч на 30 вересня в перестрілці зі злочинцями загинули два українських правоохоронці, ще четверо поранені.

У ході спецоперації за участю бійців спецпідрозділів "Сокіл", "Беркут" і Внутрішніх військ МВС в одному з приватних готелів біля "9-ї станції Фонтану" в Одесі двоє злочинців були ліквідовані, оскільки вчинили жорсткий опір правоохоронцям, стріляючи з автоматичної зброї.

Ніхто з правоохоронців під час операції не постраждав.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування