"Одеський" кілер просив снайперів помилувати його

Понеділок, 3 жовтня 2011, 22:16

Убитий в неділю, 2 жовтня найманий вбивця Аслан Дікаєв просив правоохоронців не стріляти в нього, але ті продовжили вогонь.

Про це інформагентству "Репортер" повідомив свідок події, студент Олександр, який живе в гуртожитку, що знаходиться в 30 метрах від місця обстрілу.

"Ми подумали, що хтось колонки включив і звідти звук йде. Стріляти почали десь о 10:30", - розповів Олександр.

"Потім я вже почув гучні постріли у себе під балконом і побачив, як лежали два міліціонери в засідці за горбиком (на спині у бійців спецпідрозділів був напис "Міліція"). Вся операція тривала десь до пів на п'ятої. Годин до двох тривали постріли, вони (група захоплення) бігали туди-сюди, а потім вже почалися крики", - заявив він. 

"Я виглянув у вікно і побачив, як біжить цей хлопець з автоматом (Дікаєв) Це було десь близько 13:00", - зазначив студент.

Про те, що "хлопець" був саме Дікаєвим, студент дізнався пізніше, коли після закінчення операції почув розмову співробітників прокуратури (на місці був також прокурор Одеської області).

За словами студента, він бачив, як саме вбивали Дікаєва. Це сталося ще до початку гранатних пострілів близько 13:00. В руках у злочинця був автомат і запасний магазин з патронами, перемотаний скотчем.

"Він вибіг на вулицю, мабуть, хотів втекти. Він біг і стріляв з автомата. За рогом був вхід в наш гуртожиток. Йому підстрелили праве плече. У правій руці був автомат. Він його кинув на землю, підняв ліву руку і закричав: "Не стріляйте, я без зброї. Я здаюся!", - розповідає очевидець.

"Ті міліціонери, що були в засідці, він вибіг прямо на них, вони почали стріляти йому по ногах і закричали: "На живіт, суко!". Він упав на землю, потім по ньому почали стріляти снайпери. Він ще ворушився. Коли все закінчилося, навколо нього довго ходив міліціонер і чіпляв (тіло) мотузкою", - повідав Олександр.

"Його можна було взяти живим, але вони не хотіли ризикувати", - розповів студент.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
02:18
Очільник Пентагону та топгенерал США про допомогу Україні: затягування має наслідки на полі бою
01:50
Остін у Пентагоні зустрівся з міністром оборони Норвегії: говорили про Україну
00:59
футбол"Бенфіка" Трубіна поступилась по пенальті "Марселю", "Ліверпуль" не зумів створити дива: результати 1/4 фіналу Ліги Європи
00:54
тенісКостюк відіграла 5 матчболів та перемогла фіналістку Australian Open на турнірі в Штутгарті
00:48
Директор ЦРУ до конгресменів: Україна може програти до кінця року, якщо не схвалите допомогу
00:14
Загроза "Шахедів" та ракет: в частині країни оголошено повітряну тривогу
23:45
Трамп прокоментував допомогу Україні після проєкту Джонсона: Європа має робити більше
23:38
Росіяни 14 разів за добу обстріляли Сумщину, поранена людина
23:20
Кулеба про новий пакет допомоги Україні в Конгресі: У нас немає плану Б
23:04
Конгресвумен Спартц пропонує прибрати частину допомоги Україні з проєкту Джонсона
Усі новини...