На багатостраждальне "Макіїввугілля" прийшов "Беркут"

Вівторок, 4 жовтня 2011, 13:52

Озброєні співробітники спеціального підрозділу "Беркут" і співробітники обласної прокуратури Донецької області проводять оперативно-слідчі дії в офісі ГП "Макіїввугілля".

Про це "Острову" повідомив голова організації Незалежної профспілки гірників України "Макіїввугілля" Анатолій Акімочкін.

Він повідомив, що бійці "Беркута" у повному екіпіруванні і зі зброєю в руках заблокували всі сім поверхів будинку і проводять обшук у ряді кабінетів.

За словами, Акімочкіна обшук, зокрема, проходить на 3 поверсі у відділі кадрів.

Де ще працюють правоохоронці він не знає, оскільки співробітники фактично заблоковані на своїх робочих місцях. "Переміщення по будинку співробітникам "Макіїввугілля" заборонено. Немає можливості спуститися з поверху на поверх", - сказав він. 

Як повідомлялося раніше, на офіційному сайті підприємства від 28 вересня 2011 року був опублікований лист лідерів 3-х профспілок до президента, прем'єра, генпрокурора у зв'язку із ситуацією, що склалася навколо "Макіїввугілля".

"Наш рух усіляко прагне протидіяти безчинству діючих навколо "Макіїввугілля" деструктивних сил. Протягом 2011 року "Макіїввугілля" стало відоме Україні не стільки успішною працею його колективу і високопродуктивним видобутком, скільки вибухами, скандальними перевірками", - йдеться в листі.

Раніше ЗМІ писали про спробу установити контроль над підприємством Юрія Іванющенка і нардепа від ПР Андрія Орлова.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування