Дружина Януковича розповіла про холодець і суворого "Батю"

П'ятниця, 7 жовтня 2011, 12:04

Улюблене свято сім'ї президента Віктора Януковича - Новий рік.

 Про це розповіла в інтерв'ю "Комсомольской правде в Украине" дружина Януковича Людмила.

"Намагаємося збиратися родиною, хоча зараз вже складніше. А найголовніше свято в нашій сім'ї - це Новий рік. Адже, кажуть, як Новий рік зустрінеш, так його і проведеш. Тому 31 грудня ми всією родиною сідаємо за стіл, щоб наступний рік бути разом", - сказала вона.

"Як православна сім'я, ми дуже шануємо свято Великодня, освячуємо паски. Святкуємо всією сім'єю, обов'язково ходимо до церкви, іноді навіть на всеношну", - додала Людмила Янукович.

На питання, яка в неї "фірмова страва", вона відповіла:

"Зараз я практично не готую, а раніше часто робила холодець. Моя бабуся його чудово готувала і мене вчила, щоб чистий був, прозорий. Цю страву у нас в родині дуже люблять".

"А хитромудрої їжі у нас на столі ніколи не було. Головне в їжі - щоб було смачно і корисно. До речі, коли готувала, найкращі шматочки намагалася віддати чоловікам. Якщо курка на столі, то грудка - дітям, ніжки - чоловікові, а крила - мої. Досі нічого не їм в курці, крім крил", - додала вона.

Людмила Янукович також розповіла, що "зовсім не відчуває свій вік".

"Пам'ятаєте, як говорила Любов Орлова: "Мені 39 - і більше бути не може". Так от я відчуваю себе на 38", - сказала вона.

На питання, чи суворий батько Янукович, його дружина відповіла:

"Так, Батя дуже суворий. Як сказав, так і потрібно робити, без розмов. Звичайно, іноді мені доводилося в чомусь його переконувати, адже ситуації різні бувають".

Українська правда

 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування