Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Могильов вважає, що Луценко повинен відповісти за "плювок"

Субота, 8 жовтня 2011, 10:49

Екс-глава МВС Юрій Луценко повинен відповідати за призначення водієм Леоніда Приступлюка та нарахування йому завищеної зарплати і пенсії.

Про це заявив міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов в ефірі Першого національного телеканалу, передає ЛігаБізнесІнформ.

"Я, як міліціонер, не можу зрозуміти однієї простої речі: як людина, якій було під 50 років, могла потрапити до міліції, за чотири роки стати підполковником і вийти на пенсію з її розміром у шість тисяч гривень", - зазначив він.

"У той час як опер, який 20-25 років віддав міліції, відвідував місця скупчення асоціального елементу, був на грані ножа і пістолета, отримав пенсію 1500-2000 гривень", - додав міністр.

Він пообіцяв, що ніколи не допустить подібного у своїй діяльності.

"Я вважаю, що за це взагалі-то необхідно відповідати. Тому що це плювок в обличчя всіх пенсіонерів МВС", - сказав Могильов.

У той же час, віце-прем'єр - міністр інфраструктури Борис Колесніков побажав Луценку довгих років життя.

В ефірі телеканалу "Інтер" він зазначив, що Луценко "ні за що" посадив у в'язницю покійного Євгена Кушнарьова і з трибуни парламенту говорив "Євген Петрович, снаряди рвуться все ближче і ближче".

"Але це в жодному разі не робить його (Луценка) винним або невинним. Але це людина надцинічна, я вважаю. Але в будь-якому разі, що стосується його здоров'я, я бажаю, щоб він прожив сто років", - цитує Колеснікова "Інтерфакс-Україна".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування