Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович ще думає, кого звільнити

Вівторок, 1 листопада 2011, 13:04

На засіданні Кабміну в середу, окрім низки міністрів, у відставку можуть відправити чотирьох губернаторів.

Про це повідомляє ЛІГАБізнесІнформ з посиланням на "незалежні джерела".

За словами співрозмовника, на розширеному засіданні Кабміну за участю президента Віктора Януковича може відбутися і відставка губернаторів Львівської, Тернопільської, Одеської та Запорізької областей.

Раніше ЗМІ повідомляли про те, що у відставку будуть відправлені деякі міністри уряду Миколи Азарова.

У числі вірогідних кандидатів на звільнення називалися міністр фінансів Федір Ярошенко, міністр екології Микола Злочевський, міністр оборони Михайло Єжель, міністр освіти Дмитро Табачник і голова МОЗ Олександр Аніщенко.

Згодом, як передає УНІАН, глава адміністрації президента Сергій Льовочкін у вівторок під час спілкування з журналістами заявив, що президент України Віктор Янукович працює над питаннями кадрових змін в уряді.

На питання, чи варто очікувати у середу після розширеного засідання Кабінету міністрів за участю Януковича кадрових змін, Льовочкін відповів: "Президент працює над цим".

Він відмовився називати конкретні прізвища, сказавши, що найближчим часом це буде відомо.

Крім того, Льовочкін зазначив, що найближчим часом буде визначена кандидатура прем’єр-міністра Криму.

Говорячи про засідання Кабміну, заплановане на середу, Льовочкін зауважив, що на ньому планується підвести підсумки за всіма напрямками економічних реформ.

Глава адміністрації президента нагадав, що на сьогодні таких напрямів 21.

За його словами, на засіданні уряду планується подивитися, у якому напрямку що зроблено, де потрібно підсилення, щоб до кінця року були виконані усі завдання, поставлені президентом.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування