Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Ковелі підпалили будинок мера

Вівторок, 1 листопада 2011, 14:34

В понеділок вночі невідомі підпалили новий будинок міського голови Ковеля Олега Кіндера з "Батьківщини".

Як повідомляє прес-служба БЮТ, родина Кіндера навіть не встигла відсвяткувати новосілля у цій оселі.

За словами мера, встановлено, що причиною загорання був підпал.

"Такий "подарунок" з нагоди першого року перебування на посаді міського голови вважаю не тільки помстою недоброзичливців, які не сприймають моєї чіткої позиції щодо захисту інтересів територіальної громади на цій виборній посаді, а попередженням від тих, хто боїться, що на наступних парламентських виборах буду балотуватися в народні депутати", - прокоментував Кіндер.

Голова обласної партійної організації ВО "Батьківщина" Анатолій Грицюк переконаний, що підпал будинку члена обласного бюро Олега Кіндера – це чергова провокаційна спроба тиску на політичну силу.

За словами Грицюка, цього року у будинку голови Ковельської районної ради Петра Якубука працівниками міліції "було незаконно проведено обшук".

Також, за інформацією прес-служби, в ніч на вівторок у місті Ватутіному Черкаської області невідомі пограбували і розгромили офіс міської організації партії ВО "Батьківщина".

Вхідні двері були відкриті ключем, а інші – вибиті.

"Зловмисники явно щось шукали, бо партійці застали у своїх трьох кімнатах розкидані папки з документами, розбиті шафи. З усього цінного з офісу винесли лише системні блоки двох комп`ютерів, а монітори, принтер і факс залишили", - йдеться в повідомленні.

"Ми однозначно пов`язуємо наліт із тим, що нападники намагались заволодіти нашою внутріпартійною інформацією", - переконана голова Ватутінської парторганізації Лариса Ганчева.

Зараз на місці злочину працює міліція.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування