Влада назвала стадіон у Львові без даху і сидінь "найкомфортнішим"

Вівторок, 1 листопада 2011, 16:51

Директор Місцевого оргкомітету Маркіян Лубківський заявляє, що "Арена Львів" претендує на статус однієї з найкомфортніших арен Євро2012.

"На думку фахівців УЄФА, "Арена Львів" вже сьогодні претендує на статус однієї з найкомфортніших арен з-поміж усіх восьми стадіонів Євро2012", - сказав він інформаційному центру "Україна-2012".

"Арена дуже зручна з точки зору управління великими людськими потоками, транспортної логістики. Вона комфортна для вболівальників, бо має дуже хорошу оглядовість, з кожного місця відчувається не тільки атмосфера, але й все, що відбувається на полі", - додав Лубківський.

Керівник МОК пояснив, що попри те, що на львівському стадіоні "залишається низка питань", які необхідно закінчити до початку турніру, "найважливіше, що "Арена Львів" побудована і відкрита".

"Усі інші питання – облаштування прилеглої території, будівництво акредитаційної зони, добудова зони гостинності, під’їзди – будуть вирішені найближчим часом", - заявив він.

Як відомо, за день до відкриття на стадіоні ще домонтовували сидіння, а на момент відкриття на "Арені-Львів" у деяких місцях був відсутній дах.

Нещодавно блогер seira_vs опублікував фото з відкриття львівського стадіону, на яких видно, що він досі нагадує велике будівництво.

 
 
 
Фото seira_vs  

Також замість вбиралень на стадіоні встановили біотуалети, а один з входів на другий поверх затопило.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News