Князевич запевняє, що опозиція дверима не грюкне

Четвер, 10 листопада 2011, 22:45

Депутати від опозиції не будуть виходити зі складу спеціальної комісії з підготовки закону про вибори народних депутатів, за жодних обставин.

Про це повідомив депутат від НУНС, глава спеціальної комісії з підготовки закону про вибори народних депутатів Руслан Князевич в ефірі 5 каналу.

"Робота комісії, в першу чергу, звелась до того, що вісім депутатів, представляючих більшість, намагались все зробити, щоби одноголосно, шляхом підняття рук, взяти за основу роботи комісії той законопроект, проти якого ми наполягали, і заради неприйняття якого мала бути створена ця комісія", - уточнив він.

"Всі розмови про те, що намагання підти на поступки опозиції виявляються доброю ширмою, щоб втягнути нас в гру, а потім звинуватити, що ми намагаємося зірвати всі домовленості", - заявив депутат.

Князевич уточнив, що "підставою для подальшої роботи комісії може бути виключно закон, який отримав попереднє схвалення Венеціанської комісії".

"Комусь дуже хочеться, і на це був розрахований сценарій, щоб ми грюкнули дверима, і пішли геть з роботи комісії. Не вдастся. Ми пройдем цей шлях до кінця. Ми будемо вимагати дати оцінку і відповідь на наші чіткі норми", - зазначив політик.

Як відомо, комісія має винести проект закону про вибори на розгляд Верховної Ради до 17 листопада нинішнього року, розглянувши раніше зареєстровані в Раді закони.

У четвер депутати від опозиції озвучили свої вимоги до виборчого законодавства.

Українська правда