Ландіка не врятує відмова від звинувачень на його адресу - МВС

Середа, 2 листопада 2011, 16:18

Відмова побитої Марії Коршунової від претензій до Романа Ландіка не впливає на притягнення його до кримінальної відповідальності у справі про хуліганство.

Про це сказав начальник Головного слідчого управління МВС Василь Фаринник, повідомляють "Українські новини".

"Ця справа - не приватне обвинувачення, тому жодні угоди тут не проходять. Це публічна справа. Це хуліганство. Навіть якби вона (дівчина) не писала заяву, ми б все одно її розслідували, а вона одна з потерпілих", - заявив Фаринник.

На уточнювальне запитання, чи буде Ландік притягнутий до кримінальної відповідальності, незважаючи на відмову потерпілої від претензій до нього, Фаринник відповів ствердно.

"А як же... і суд буде його судити", - сказав він.

Водночас, міліціонер підкреслив, що від позиції потерпілої дівчини буде залежати суворість покарання, тому що суд можедослухатися до її думки.

Фаринник також повідомив, що органи міліції вже дали оцінку діям потерпілої, та у її діях міліція не виявила складу злочину, із чим погодилася і прокуратура.

Він додав, що потерпіла може одержати від Ландіка компенсацію за моральну і матеріальну шкоду.

Як відомо, нещодавно Марія Коршунова відмовилась від своїх обвинувачень на адресу Романа Ландіка.

Згодом його батько, народний депутат Володимир Ландік заявив, що не виключає, що його Роман Ландік сам спробує притягнути Коршунову до відповідальності. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News