Для повалення Януковича створили Народну Раду

Субота, 5 листопада 2011, 19:56

Громадські організації створили Народну Раду України, головним завданням якої визначили усунення з посади президента Віктора Януковича.

Як повідомляє прес-служба громадянського руху "Спільна справа", Народна Рада України була створена у суботу в Києві за ініціативою громадської організації воїнів-афганців"Ніхто крім нас", "Спільної Справи" та ще низки союзних громадських об’єднань.

Таке рішення стало наслідком ігнорування Януковичем звернення Форуму громадянського суспільства від 14 жовтня, в якому "Ніхто крім нас" та інші учасники Форуму поставили президента до відома про свою вимогу щодо негайного розпуску Верховної Ради VI скликання та звернулися до нього з закликом дати офіційну відповідь на запитання, чи готовий він, як гарант Конституції, забезпечити право народу на відкликання своїх представників з органів влади.

Народна Рада Україна також створила Координаційний комітет, чиє завдання – прийняття оперативно-тактичних рішень. До комітету увійшли по одному представникові від усіх областей України, міст Києва та Севастополя.

У найближчі дні має бути прийняте рішення про початок Всеукраїнської акції протесту у Києві, метою якої є негайне припинення повноважень президента та Верховної Ради.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування