Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценку знову стало зле у суді. А в СІЗО кажуть про "покращення"

Понеділок, 7 листопада 2011, 11:31

Екс-міністру внутрішніх справ Юрію Луценку стало зле під час сьогоднішнього засідання Печерського райсуду м. Києва, який розглядає його справу.

У ході допиту чергового свідка у справі адвокат екс-міністра Ігор Фомін звернувся до суду з проханням оголосити технічну перерву у зв’язку із погіршенням самопочуття його підзахисного, повідомляє УНІАН.

У зв’язку з цим головуючий суддя Сергій Вовк оголосив перерву на 10 хвилин.

Водночас, Державна пенітенціарна служба заявляє, що стан здоров'я Луценка "має тенденцію до покращення та перебуває під динамічним наглядом медперсоналу Київського СІЗО".

Як сказано у прес-релізі служби, опублікованому 7 листопада, відповідно до рішення Печерського райсуду Києва "триває робота комісії у складі фахівців МОЗ України відносно медичного супроводу стану здоров'я Луценка".

"Так, 5 листопада 2011 року, на території установи відбулася чергова консультація Луценка відповідними медичними фахівцями. На підставі огляду та наданих останніх даних лабораторних досліджень були надані рекомендації щодо подальшого харчування та лікування у межах установи", - сказано в повідомленні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: