В МВС готують горища чернівчан до приїзду Януковича

Понеділок, 7 листопада 2011, 14:10

Напередодні візиту Віктора Януковича до Чернівців правоохоронці перевіряли дахи прилеглих до ОДА будинків.

Як повідомляє "Молодий буковинець", правоохоронці попросили ключі від горища у мешканців будинку №6 на вулиці Грушевського.

Вони пояснили це необхідністю перевірки наявності виходів з горища на вулицю.

Будинок на Грушевського, 6 розташований навпроти приміщення Чернівецької облдержадміністрації.  Зі слів правоохоронців це робиться для безпеки під час візиту президента України до Чернівців.

Водночас, як передає УНІАН, голова Чернівецької обласної державної адміністрації Михайло Папієв розповів про програму Януковича на Буковині.

Президент відвідає найуспішніше виробниче підприємство регіону - ТОВ "Чернівецький машзавод".

Також глава держави відвідає у селі Банчени Герцаївського району відновлений після пожежі Свято-Вознесенський чоловічий монастир і дитячий притулок, де перебувають хворі на різні важкі фізичні та розумові недуги понад 150 дітей-сиріт.

За даними Папієва, відвідання підприємства розпочнеться приблизно об 11.00, після чого Януковича ознайомлять з виробничими потужностями машзаводу.

Далі запланована виробнича нарада на заводі у розширеному складі за участю президента та урядовців, де Папієв має намір прозвітувати главі держави про здобутки і проблеми Чернівецької області за час свого губернаторства.

Зокрема, як повідомив голова Чернівецької ОДА, мова також піде про добудову Дністровської ГАЕС; включення ЧНУ ім. Юрія Федьковича до культурної спадщини ЮНЕСКО; модернізацію контрольно-пропускних пунктів на кордоні з Румунією; розвиток туристичної інфраструктури Буковини; проблема відбудови протипаводкових об’єктів, які постраждали від повені на Буковині у 2009 році та компенсації постраждалим мешканцям; будівництво нових прикордонних автомагістралей тощо.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News