Янукович так любить караоке, що аж мікрофони ламаються

Вівторок, 8 листопада 2011, 09:49

Президент Віктор Янукович любить полювати і співати в караоке.

Про це в інтерв'ю "Сегодня" розповів його колишній охоронець Сергій Площинський (з 2002 по 2006 рік).

За його словами, Янукович любив полювати в Сухолуччі, поряд з Межигір'ям.

"Стріляє він добре. Я сам бачив, як він з відстані 100 метрів кабана застрелив. А справа в тому, що кабана застрелити складно, у нього шерсть щільна - якщо потрапити у напрямку росту шерсті, куля відрикошетити може", - розповів охоронець.

"Якось на полюванні ми знайшли лігво вовків, але вовчиці не було, були тільки вовченята. Віктор Федорович каже: "Давайте заберемо їх, інакше вони пропадуть". Так вовченята оселилися в Межигір'ї у вольєрі для собак. А коли вони досягли підліткового віку за вовчими мірками, ми їх відпустили", - додав Площинський.

Він також розповів, що Янукович "щоранку робив зарядку", "бігав навколо озера".

"Він взагалі спортивний: пам'ятаю, як до нього в гості приїжджав Черномирдін, і вони разом грали в теніс. Одного разу Путін приїжджав, сім'я бувала, він з онуками біля будинку гуляв", - зазначив Площинський.

За його словами, гості в Межигір'ї "приїжджали рідко, але влучно".

"Напевно, тоді святкували його день народження. Пам'ятаю, як він з гостями до другої ночі в караоке співав. Так співали, що навіть мікрофон зламали. Довелося охоронцеві серед ночі їхати шукати інший мікрофон. А ще Віктор Федорович любив грати на гітарі. Я, правда, цього не бачив, але чув", - розповів охоронець.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News