Лідер меджлісу запевняє, що не піде з політики

Вівторок, 8 листопада 2011, 20:06

Лідер меджлісу кримських татар, депутат Верховної Ради Мустафа Джемілєв спростував повідомлення ЗМІ про ймовірне завершення його політичної кар`єри.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на прес-служба меджлісу.

"Абсолютно не йшлося про припинення моєї політичної діяльності чи відхід з політики", - заявив Джемілєв.

"На відміну від іншої моєї заяви, котра вже ні для кого не є новиною. Зокрема, про те, що я не висуватиму свою кандидатуру на майбутніх виборах голови меджлісу кримськотатарського народу", - уточни він.

"І діючі делегати Курултаю (національного з`їзду) кримськотатарського народу 5 скликання на майбутній сесії національного з`їзду обіцяли підтримати моє рішення", - додав політик.

Джемілєв запевнив, що докладе максимум сил і допомагатиме новому голові меджлісу, якщо в цьому буде необхідність.

Разом з тим, політичну і правозахисну діяльність і участь у національному русі кримськотатарського народу Джемілєв не планує залишати чи припиняти.

"Я маю намір продовжувати відстоювати свої політичні переконання та інтереси кримськотатарського народу й надалі", - сказав він.

Джемілєв повідомив також, що вважає правильним, якщо обраний голова меджлісу балотуватиметься в народні депутати України і делегати Курултаю підтримають це рішення.

"У рамках вирішення широкого кола питань нашого народу, що особливо стосуються політико-правової сфери, нам дуже важливо мати народних обранців у законодавчому органі влади України, висунутих Курултаєм кримськотатарського народу і, бажано в більшій кількості, ніж ми маємо сьогодні", - сказав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News