Могильов про призначення в Крим: "Треба приймати із вдячністю"

Середа, 9 листопада 2011, 11:44

Новий глава Ради міністрів Криму Анатолій Могильов вважає, що у відносинах із кримсько-татарським населенням треба шукати компроміси.

Про це він сказав на своїй першій прес-конференції в новій якості, повідомляє "Сегодня".

"Тут необхідно знаходити якісь політичні компроміси, які дозволяють утримувати рівновагу в Криму й розуміння всіх людей, які живуть тут", - сказав Могильов.

Він також вважає потрібним ретельно працювати над залученням інвестицій у Крим.

На запитання журналістів, як він відреагував на призначення в автономію, екс-голова МВС відповів рядком із пісні: "Надо благодарно принимать".

Новий кримський прем'єр розповів, що у вівторок увечері він уже встиг оглянути свій кабінет і виявив на столі досить великий стос паперів.

"Я їх учора до пізнього вечора розбирав і зараз ще дві пачки чекають", - зазначив Могильов.

За його словами, він ще не приймав жодних кадрових рішень і встиг зустрітися лише з декількома підлеглими.

"Мені потрібно буде хоча б тижня два, щоб переговорити з кожним із них, зрозуміти, як виконуються ті чи інші завдання, які ставилися перед ними, а потім приймати те чи інше рішення. В будь-якому разі, я не збираюся проводити якісь різкі зміни", - заявив він.

У цілому, як зазначає газета, Могильов на прес-конференції багато жартував, стверджував, що бачить у залі багато знайомих облич, які встиг запам'ятати ще будучи головним кримським міліціонером у 2007 році.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування