Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Житомирі Матвієнко і Литвина зустріли протестами

Четвер, 1 грудня 2011, 13:58

У Житомирі голову Ради федерації Федеральних Зборів РФ Валентину Матвієнко і спікера Верховної ради Володимира Литвина зустріли протестами.

Про це повідомляє Gazeta.ua.

За інформацією видання, у центрі Житомира напередодні приїзду вимкнули світлофори, але рух не перекрили. Ескорт складався із десятка автомобілів.

Після спілкування з протестувальниками Матвієнко пораділа українській демократії.

"Демократія – це все правильно. Я підійшла до молодої людини, яка стояла з прапором. "Україна не вільна", - каже він. Хто ж ці вороги – питаю я. - "Росія". Треба говорити правду про ці стосунки. Ми виросли з однієї православної купелі. Хіба можна розірвати ці народи?", - зазначила Матвієнко.

Після цього вона кілька хвилин постояла у натовпі і пішла з керівництвом області в приміщення облради під крики "Ганьба!".

Володимир Литвин, якого працівники Житомирського трамвайно-тролейбусного управління попросили розібратися 5-місячною із заборгованістю по зарплаті, порадив більше працювати:

"Я поступаю так, як вважаю за потрібне. Якщо ви хочете мати такі доходи, то робіть як моя мати, а моя мати на мітинги не ходить. Вона працює. Ви, слава Богу, теж можете на себе заробити. Не лінуйтесь, не газетки носіть, а працюйте", - звернувся він до працівників ТТУ.

У сесійній залі Житомирської облради для зустрічі з Матвієнко зібрали голів райдержадміністрацій, депутатів, керівників держустанов.

Як повідомляє видання, перед початком прес-конференції Матвієнко і Литвина у всьому приміщенні облради на 15 хв. зникло світло.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування