Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Власенко втратив надію на апеляцію і чекає "формальностей"

П'ятниця, 2 грудня 2011, 13:09

Адвокат Сергій Власенко очікує, що апеляційний процес у справі Юлії Тимошенко буде формальним і підтвердить рішення Печерського райсуду Києва в повному обсязі.

"Якщо у мене до вчорашнього дня ще була надія на те, що цей процес буде нормальним розглядом апеляції, то сьогодні я впевнений, що робиться спроба розглянути апеляцію абсолютно формально", - сказав він на прес-конференції в п’ятницю.

"А в ситуації, коли не було нормального слідства в Печерському суді, формальний розгляд означає одне: влада намітила залишити в силі вирок Печерського суду в повному обсязі", - додав адвокат.

Він нагадав, що 1 грудня суддя відмовила в проведенні повного слідства в рамках апеляційного процесу.

Власенко повідомив, що захист повторно подаватиме низку клопотань, відхилених суддею на попередньому засіданні. Зокрема, йдеться про проведення слідства, зміну запобіжного заходу для Тимошенко та відводу судді Олени Сітайло.

За його словами, суддя "вчора наговорила відводів на десять" і виявила свою упередженість.

Власенко вважає, що дії судді Сітайло свідчать про її непрофесійність, оскільки вона "забула оголосити склад суду, вирішити питання про можливість слухання справи без Тимошенко, згадавши про нього по ходу (розгляду) – а це все помилки першокурсника".

Крім того, за його словами, суддя не перенесла засідання, незважаючи на своє погане самопочуття. На думку адвоката, це свідчить про намагання прискорити розгляд справи.

"Українська правда"

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування