Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Російський посол задоволений тим, як голосують в Україні

Неділя, 4 грудня 2011, 14:13

В Україні на виборах до Держдуми РФ очікується явка 25-35% від кількості осіб, які перебувають на консульському обліку.

Про це заявив посол РФ в Україні Михайло Зурабов журналістам у неділю в Києві після того, як проголосував на виборчій дільниці, передає Інтерфакс-Україна.

"З досвіду попередніх років ми розраховуємо, що явка буде близько 25-35% від кількості осіб, які перебувають на консульському обліку", - сказав він.

Зурабов нагадав, що на консульському обліку в Україну перебуває близько 100 тисяч російських громадян, у тому числі дітей, у Києві зареєстровано 10 тисяч осіб.

"Потік громадян досить інтенсивний. У Києві станом на 13.00 проголосували понад 800 осіб - це більше 10%, що ми вважаємо досить успішним", - сказав посол РФ.

Зурабов також додав, що станом на 13.00 в Криму 80% військових та їх сімей вже проголосували, а це близько 22 тисяч чоловік.

Дипломат висловив задоволення результатами підготовчого періоду до виборів у Держдуму РФ в Україні.

Разом з тим, у Києві близько 10 представників Коаліції учасників помаранчевої революції провели акцію біля виборчої дільниці з виборів до Держдуми РФ.

Вони протестували проти "відсутності виборів на цих виборах", тримали плакат "Єдина Росія = Партія регіонів".

Лідер організації Сергій Мельниченко пояснив журналістам, що дуже великою проблемою для України є той факт, що українська еліта "бере вектор на Росію", намагаючись клонувати все, що відбувається в РФ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування