Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвин пропонує депутатам попрацювати

Понеділок, 5 грудня 2011, 12:59

Голова Верховної Ради Володимир Литвин пропонує депутатам кожного дня цього тижня працювати до вичерпання порядку денного.

Про це він сказав, відповідаючи на питання, чи потрібно проводити додаткове засідання для розгляду бюджету.

"Зараз поки не треба ставити питання про додаткове засідання, щоб не дратувати депутатів, тим більше, що я пропонуватиму щодня проводити вечірні засідання до завершення розгляду питань, визначених розкладом", - сказав він.

Він висловив сподівання, що бюджет буде розглянутий на наступному пленарному тижні. Коментуючи прийняття закону про ринок землі, він сказав, що до кінця цього року не бачить перспективи для прийняття його вцілому.

При цьому він висловився за те, щоб замінити назву закону на "закон про обіг земель сільськогосподарського призначення, оскільки навіть психологічно у назві передбачено, що хтось прийде і скупить всю землю".

"А там передбачені такі жорстокі запобіжники, що це зробити буде неможливо", - зазначив Литвин.

Коментуючи інформацію про те, що президент через свого представника Юрія Мирошниченка просить парламент ухвалити цього тижня скандальний закон про гарантії щодо виконання судових рішень, Литвин сказав, що Рада не розглядатиме його допоки Кабмін остаточно не домовиться з профільними організаціями пільговиків і "формула цих домовленостей не буде оголошена парламенту".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування