Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Путін уже подав документи на президентство

Середа, 7 грудня 2011, 12:50

Прем'єр Росії Володимир Путін подав документи на реєстрацію як кандидат у президенти РФ у робочу групу ЦВК Росії.

Документи, подані прем'єром, за словами заступника керівника робочої групи по прийому документів від кандидатів у президенти, будуть розглядатися протягом п'яти днів, передає Інтерфакс.

Серед документів, поданих Путіним, повідомлення політичної партії, свідоцтво про держреєстарцію всеросійської політичної партії "Єдина Росія", видане Мін'юстом РФ, а також відомості про повне найменування партії.

Крім того, у ЦВК поданий протокол засідання другого етапу XII з'їзду "Єдиної Росії" з рішенням про висування кандидата на посаду президента РФ і саме рішення про висування кандидата.

Також до переліку документів, поданих у робочу групу, входить рішення президії генради партії, відповідно до якого призначені дев'ять уповноважених представників "Єдиної Росії", а також їхні письмові заяви.
***

Тим часом у центрі Москви проходить мітинг у підтримку партії "Єдина Росія",

За оцінками поліції, у мітингу беруть участь понад три тисячі осіб.

У той же час, як повідомляє Комерсант.ФМ, на мітинг зняли із занять учнів старших класів і студентів.

"Учнів московської школи №268, скасувавши уроки з формулюванням "навчальний захід" повезли на Пушкінську площу на мітинг на підтримку партії "Єдина Росія". Не запитавши про їхні політичні переконання, бажають вони того або не бажають, в обов'язковому порядку", - розповіла мати одного з десятикласників.

"Мій син, просто доїхавши до Тверської, звідти втік, тому що наша родина категорично проти партії "Єдина Росія", - додала вона.

За її словами, на мітинг повезли 10 і 11 класи.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...