Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Директора "Сегодня" відправили у відпустку

П'ятниця, 9 грудня 2011, 12:38

Наглядова рада "Сегодня мультимедиа" відправила генерального директора Олену Громницьку у відпустку на час розслідування конфлікту.

У той же час, як йдеться у позиції наглядової ради холдингу, головний редактор газети Ігор Гужва буде продовжувати виконувати обов'язки до завершення службових розслідувань.

"На наш превеликий жаль, у видавничому холдингу "Сегодня Мультимедиа" стався професійний конфлікт між генеральним директором Оленою Громницькою і головним редактором газети "Сегодня" Ігорем Гужвою", - йдеться в документі.

Спостережна рада повідомляє, що прийняла рішення про проведення комплексного службового розслідування у відношенні дій генерального директора Олени Громницької.

Розслідування буде проведено спеціальною комісією, сформованою наглядовою радою, із залученням в якості учасника розслідування уповноваженого члена трудового колективу редакції газети "Сегодня".

"Однак ми змушені також визнати, що є аргументи, що вимагають ретельної перевірки, щодо організації роботи редакції під керівництвом Ігоря Гужви", йдеться в документі.

Як заявляє наглядова рада, аргументи - використання при підготовці матеріалів недостовірних джерел інформації, неперевірених фактів, істотна переробка журналістських матеріалів та непрозорість прийняття рішень - були викладені у службовій записці генерального директора та у зверненнях третіх осіб.

"До появи результатів розслідування та виявлення конкретних фактів вважаємо неправомірними додаткові кадрові рішення і коментарі. На даний момент редакція має всі необхідні ресурси для подальшої нормальної роботи", - заявляє наглядова рада холдингу.

Як повідомляють в "Сегодня мультимедіа", службові розслідування будуть проведені протягом найближчих двох тижнів.

Нагадаємо, у четвер редакція газети "Сегодня" заявила про передстрайковий стан через політику нового генерального директора компанії Олени Громницької.

Після цього редакції газети відключили інтернет.

Після зустрічі з директором з розвитку медійного бізнесу Катериною Лапшиною, редакція не відмовилася від передстрайкового стану.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...