Ландік-старший розповів про "змову" дівчат проти його сина

П'ятниця, 9 грудня 2011, 16:54

Марія Коршунова заздалегідь вигадала план, як вибити гроші у сім'ї Ландіків.

Про це в залі суду заявив батько Романа Ландіка народний депутат Партії регіонів Володимир Ландік, повідомляє "Восточный вариант".

Зокрема, нардеп заявив, що "Марія Коршунова з подругами потрапили у ресторан "Баккара", прийшовши з іншого ресторану, де були там і та компанія, і та компанія. І саме Поляков заводив з ними знайомство".

"І коли чоловіча частина, або інша частина конфлікту попрямувала у "Баккару", жіноча частина конфлікту послідувала за ними", - додав він.

Ландік-старший вважає, що "там і дозрів умисел зробити скандал, який був здійснений".

"Вона вирішила завдати удару, який і був зроблений. І вимагати з родини Романа гроші, знаючи, що його батько - народний депутат, нікуди не дінеться. Адже про це мені постійно говорив її адвокат Ігор Зазмикін, що вони не будуть давати коментарі в засобах масової інформації, якщо ми відразу і все їм віддамо", - заявив депутат.

Також він заявив, що звертався до олімпійських чемпіонів, тренерів з тайського боксу, психологів.

"Всі вони казали, що якщо людина тримає руку в кишені, то вона не збирається нападати, а якщо інша сторона, більше хвилини крутить у руці графин, і збирається вдарити, то ясно, що наміри були, які були сформовані раніше. Після чого, вона дочекалася, поки дистанція між ними скоротиться, і завдала удар", - заявив він.

Раніше Володимир Ландік заявив у суді, що особисто дав Марії Коршунової 320 тис. грн.

Крім того, він заявив, що Марії Коршуновій погрожували співробітники правоохоронних органів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування