Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У міліції кажуть, що не псували БЮТівцю новий рік, а зупиняли "лазерне шоу"

Неділя, 1 січня 2012, 17:29

Працівники міліції у ніч на 1 січня не вривалися до готельного номеру депутата від БЮТ Андрія Павловського.

Про це сказано у повідомленні відділу зв’язків з громадськістю київської міліції.

У міліції стверджують, що працівники охорони готелю "Козацький" намагалися припинити дії двох громадян, які "застосували прилад проекції лазерних променів".

"Двоє громадян, які позиціонують себе, як симпатики однієї з політичних сил, без погодження своїх дій з адміністрацією готелю, перебуваючи в одному з номерів, на свій розсуд, застосували прилад проекції лазерних променів. Жодного відношення до осіб, які працюють у Верховній Раді ці громадяни не мають", - йдеться у повідомленні.

У міліції наголосили, що використання подібного пристрою з порушеннями правил безпеки (у даному випадку небезпечний кут проекції променю) може призвести до серйозного травмування органів зору людини.

"З огляду на реальну загрозу здоров’ю людей, працівники охорони готелю намагалися припинити дії цих громадян. Вичерпавши всі можливі засоби, охоронці звернулися за допомогою до міліції", - заявили у відомстві.

"Коли наряд міліції прибув за викликом, громадяни поводили себе зухвало, погрожували працівникам міліції", - додали там.

У міліції стверджують, що "заяви декого з народних обранців про те, що міліція нібито завадила декому святкувати Новий рік є нічим іншим, як грубою провокацією, спрямованою лише на привернення уваги до власної особи або певної політичної сили".

Відносно порушників у присутності понятих складено адміністративні протоколи за ст.185 КУпАП та прийняті зобов’язання явки до суду. Жодного громадянина міліція не затримувала.

"Керівництво столичної міліції звертається до громадян, які будь за що намагаються привернути увагу чи до своєї особи, чи до своєї суспільної або політичної діяльності з проханням відповідально ставитися до реалізації своїх креативних заходів, діяти виключно у рамках чинного законодавства, поважати права інших громадян", - сказано у заяві міліції.

У свою чергу Павловський у своєму Facebook заявив, що міліція поширила неправдиву інформацію.

"Друзі, ніколи не думав, що можна в очі нахабно казати на біле чорне і навпаки... Заявляю, що я був 31.01.2011 р. в готелі " Козацький" у 801 (оформлений на мене) з 22-00. З балкону цього номера о 23.55 почав проектуватись надпис "Юля тримайся", "Юлі волю". І все що заявляв про напад міліції правда. Після того як вони почали вибивати двері... я був перший, хто іх зустрів, попередивши, що увірвались у помешкання народного депутата!", - заявив він.

Як відомо, ранішеБЮТівець Павловський заявив, що у ніч з 31 грудня на 1 січня близько п'яти осіб у формі працівників міліції увірвалися до номеру готелю "Козацький", де він святкував Новий рік разом з друзями.

У новорічну ніч на Майдані на будинку Консерваторії, а також на Стеллі незалежності з’явилися написи, зроблені лазерним пристроєм, "Юлі - волю".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування