Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Харкові розіб'ють "бойові намети"

Середа, 4 січня 2012, 15:53

У Харкові буде розбито наметове містечко на підтримку екс-прем'єра Юлії Тимошенко, яку етапували в Качанівську виправну колонію в Харківській області.

Про це журналістам повідомив перший заступник глави партії "Батьківщина" Олександр Турчинов, передає ЛІГАБізнесІнформ.

Турчинов зазначив, що в четвер група підтримки з київського наметового містечка, який розбитий на Хрещатику, відправиться до Харкова.

"Вони хочуть підтримати Юлію Володимирівну, а також поділитися своїм досвідом з харківськими активістами, патріотами, які фактично приймають цей пост", - сказав він.

Відповідаючи на питання журналістів, Турчинов уточнив, що в Харкові планується розгорнути наметове містечко. Де саме - місцеві активісти "Батьківщини" зараз визначаються.

У свою чергу, народний депутат Юрій Одарченко повідомив, що представники київського наметового містечка передадуть своїм харківським побратимам один з "бойових наметів" і один з "бойових прапорів", передаючи естафету підтримки Тимошенко.

Крім харківських активістів, за його словами, там постійно будуть знаходитися протестувальники з Києва. При цьому акція в Києві не припиняється.

Як відомо, наметове містечко на Хрещатику було встановлено під час розгляду "газової справи" Тимошенко в Печерському райсуді.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...