Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

МОЗ рекомендує Тимошенко фізкультуру і каже, що світло їй не заважає

Четвер, 5 січня 2012, 10:10

Медична комісія після вивчення документів встановила, що стан здоров'я екс-прем'єра Юлії Тимошенко, яка перебуває у Качанівській колонії, є задовільним.

Про це повідомляє прес-служба МОЗ

"За результатами огляду та вивчення медичної документації встановлено, що стан здоров'я Тимошенко задовільний", - сказано в повідомленні.

"Фахівцями були надані рекомендації щодо подальшого лікування Тимошенко: розширення рухового режиму, проведення лікувального масажу та комплексу лікувальної фізкультури, а також подальшого спостереження в динаміці лікарями медичної служби за місцем її перебування", - сказано в повідомленні.

Також Тимошенко було запропоновано загальноклінічні лабораторні обстеження (загальний клінічний аналіз крові) в умовах закладів системи МОЗ України, від проведення яких вона в черговий раз відмовилася.

Спеціалістами Харківської обласної санітарно-епідеміологічної станції спільно з комісією МОЗ визначено, що санітарно-гігієнічні умови перебування Тимошенко в камері № 6 дільниці СІЗО Качановської колонії є задовільними.

Також представниками Харківської обласної санітарно-епідеміологічної станції проведено вимірювання рівня освітлення (нічник) в камері у нічний час в камері № 6.

Встановлено, що він не перевищує міжнародний стандарт для освітлення вночі навіть палат медичних закладів і не перешкоджає сну, відпочинку та не шкодить здоров’ю осіб, які там перебувають.

Комісія була створена на прохання начальника Качанівської виправної колонії з 9 провідних спеціалістів різних галузей медицини на чолі з Першим заступником Міністра охорони здоров'я України.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування