Янукович-молодший займеться українським кіно

Четвер, 5 січня 2012, 12:24

Член фракції Партії регіонів Віктор Янукович цього року розвиватиме кінематограф, Інтернет і автоспорт.

Про це повідомляє прес-служба народного депутата, пише УНІАН.

Янукович переконаний, що сучасний кінематограф - не менша можливість для України закріпитися в Європі, ніж, наприклад, Євро-2012.

На думку депутата, цьому сприятиме збільшення фінансування національного кінематографа до 176 мільйонів гривень, що передбачено в держбюджеті-2012.

Янукович висловився за створення української кіноасоціації і вдосконалення законодавства.

 "Курс протекціонізму кіно ми повинні захистити на вищому рівні - новим законом "Про кінематографію". Не можна вічно возитися із застарілим документом. До розробки законопроекту спільно з Держкіно ми залучимо максимально широку аудиторію: продюсерів, режисерів, акторів – всіх, хто працює на цьому ринку", - сказав Янукович.

Він також планує просувати ухвалений у першому читанні законопроект про підтримку розвитку національної індустрії програмного забезпечення.

"Упевнений, до другого читання ми зробимо документ ще більш удосконаленим – врахуємо всі правки і рекомендації від IT-сфери. Переконаний, робота в Мережі повинна бути безпечною", - повідомив Янукович.

На його думку, Україна як держава вже сьогодні зіткнулася із серйозними проблемами через безпросвітне піратство. Для вирішення цих проблем спільно з IT-асоціацією ведеться робота над стратегією розвитку українського Інтернету.

"Упевнений, цей план повинен бути створений усередині Мережі, її безпосередніми "жителями". Із січня займемося організацією серії "круглих столів", зустрічей і бесід, щоб зібрати максимальну кількість пропозицій", - повідомив Янукович.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування