До колонії Тимошенко пригнали пожежні і аварійні авто

Четвер, 5 січня 2012, 12:32

У Харкові під стінами Качанівської виправної колонії, де утримується екс-прем’єр-міністр Юлія Тимошенко, на мітинг зібралися близько 100 активістів партії "Батьківщина".

Як передає УНІАН, люди стоять на проїжджій частині вулиці Каштанівської.

Вони тримають національні прапори, символіку БЮТ та "Батьківщини", а також транспаранти з написами: "Київ чекає нашого президента – Юлію Тимошенко", "Закони України для влади не писані", та скандують: "Юлі – волю!" "Владу – геть!".

Працівники міліції перегородили вулицю Каштанівську на підступах до воріт колонії.

Водночас, як заявляють у "Батьківщині", рішення Харківського окружного адміністративного суду про заборону встановлювати намети і проводити пікетування Качанівської колонії порушує демократичні норми.

Про це заявив заступник голови Харківської обласної організації партії "Батьківщина" Валерій Дудко, повідомляє прес-служба партії.

"Рішення суду віднести агітаційні намети до малих архітектурних форм – маразм. Ми в чергове стикаємося з беззаконням. Рішення суду – це порушення демократичних норм", - сказав Дудко.

Він підкреслив, що у четвер члени "Батьківщини" знову прийдуть під стіни Качанівської колонії, однак кожен активіст братиме участь у акції як фізична особа. Намети учасники акції встановлювати не планують.

"Якщо мені як фізичній особі суд заборонить пікетувати, тоді я піду", - сказав Валерій Дудко.

Як повідомляє "Главное", представники виконавчої служби прибули зачитати народному депутату України Юрію Одарченку рішення суду про заборону встановлення наметів біля Качанівській виправній колонії № 54 у Харкові.

У відповідь народний депутат заявив, що збирається провести зустріч з виборцями, на яку заборона суду не поширюється. Працівники виконавчої служби віддалилися без заперечень.

На зустріч з Одарченком зібралися близько 200 харків'ян, до яких приєдналася 50 осіб, які приїхали з народним депутатом з Києва.

За інформацією "Медіапорту", Ленінська районна організація "Батьківщини" подала нову заявку на проведення акції біля Качанівської жіночої виправної колонії.

Про це повідомив заступник голови Харківської міської організації партії Микола Пахнін.

На місці акції продовжує працювати аварійна служба каналізаційного господарства. За словами директора КП "Харківводоканал" Івана Корінька, аварія, яку зараз ліквідують робочі, трапилася 3 січня, але тільки 5 січня аварійна служба приступила до її ліквідації.

На табличці зазначено: "Вибачте за тимчасові незручності, ведуться ремонтні роботи". І підпис: "КП "Харківкомуночиствод". Біля ями стоять два бульдозери і машина з написом "Аварійна. Водовідведення".

Місце ремонту огороджено, разом з тротуаром перед самою колонією, і перехожим доводиться йти по проїжджій частині.

Крім того, до колонії під сирени приїхали 4 пожежних автомобілі. Як повідомив представник міського МНС, за номером 101 нібито надійшов дзвінок від мешканців одного з сусідніх з колонією додому про те, що вони відчули запах диму.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
00:58
У Калузькій області Росії безпілотник пошкодив енергетичну інфраструктуру
00:25
У Нью-Йорку біля суду, де перебував Трамп, чоловік вчинив самопідпал
23:59
Новини економіки 19 квітня: удар по порту "Південний", неплатників аліментів тепер зможуть мобілізувати
23:56
відео, фотоПоблизу Брянська в РФ горить підстанція, повідомляють про атаку дронів
23:43
Сміх крізь сльози: Костюк в емоційному матчі здолала Ґофф у чвертьфіналі Штутгарта
23:31
"Роттердам+": ВАКС звільнив двох фігурантів від відповідальності через строки давності
23:23
Ворог вдарив ракетою по цивільній інфраструктурі в Сумах 
23:10
Білий дім очікує, що США "одразу ж" почнуть постачати зброю Україні після рішення Конгресу
22:45
Ракетна атака по Дніпру: рятувальники виявили тіло третього загиблого
22:32
тенісКалініна у двох партіях розібралася з 16-річною росіянкою і пройшла в півфінал турніру в Руані
Усі новини...