Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко хоче, щоб її обстежили лікарі від інших країн або організацій

Четвер, 5 січня 2012, 13:37

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко вимагає проведення її обстеження незалежними лікарями, яких готові надати міжнародні організації та уряди демократичних країн.

Про це заявила прес-секретар Юлії Тимошенко Марина Сорока на прохання самої екс-прем'єрки, передає прес-служба Батьківщини.

"На прохання  Юлії Володимирівни Тимошенко заявляю, що вона відмовляється від політичних медичних комісій, сформованих в Адміністрації президента і наполягає на обстеженні її незалежними лікарями, яких готові надати міжнародні організації та уряди демократичних країн", - заявила Сорока.

За її словами, " Тимошенко не довіряє лікарям, які залежні від режиму та повзають перед ним на колінах".

"Нагадаю, що допомогу в дослідженні стану здоров‘я та лікуванні Юлїї Тимошенко було запропоновано урядом Канади. Однак режим боїться допуску незалежних медиків, тому що тоді увесь світ ужахнеться від фашистських методів нинішньої влади, яка не змогла морально зламати незаконно засуджену Юлію Тимошенко, а тому намагається знищити її фізично", - зазначила Сорока.

Також вона нагадала, що "поважна в медичних колах людина - професор Микола Поліщук, який є вчителем багатьох знаних нейрохірургів України та колишнім міністром охорони здоров‘я, зазначив, що зволікання із лікуванням Юлії Тимошенко може привести до жахливих наслідків та не виключив інвалідність".

"Юлія Володимирівна не отримує ніякої медичної допомоги, знеболювальне - не є лікуванням", - нагадала її прес-секретар.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: