Чоловік Тимошенко просить притулку в Чехії через тиск - "Батьківщина"

П'ятниця, 6 січня 2012, 10:29

Чоловік Юлії Тимошенко Олександр був вимушений виїхати з України та просити уряд Чехії про політичний притулок у зв’язку з посиленим тиском на лідера опозиції через її родину.

Про це заявляє прес-служба партії "Батьківщина".

"Цей крок з боку Олександра Тимошенка є відповіддю на аморальні спроби тиснути та катувати Юлію Тимошенко через переслідування її близьких та рідних", - сказано в заяві.

"Так, не зламавши лідера партії "Батьківщина" ні судами, ні в’язницями, ні знущаннями та подвійними арештами, режим, незаконно відновивши вже закриті Верховним Судом кримінальні справи 15-річної давнини, почав переслідувати рідних та близьких екс-прем’єр-міністра", - заявляє партія.

"Янукович пішов найбруднішим шляхом: зламати Юлію Тимошенко через тиск на членів її родини. Рішення про пошук політичного притулку зумовлене бажанням позбавити режим додаткових важелів тиску на лідера партії "Батьківщина", - пояснює прес-служба.

Раніше чеські ЗМІ повідомили, що чоловік екс-прем’єра України Олександр Тимошенко попросив у Чехії політичного притулку в останні дні 2011 року – і в чеському уряді 4 січня вже обговорили це питання.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування