Два начальника обласних УВС усунені від роботи через ДТП

П'ятниця, 6 січня 2012, 14:33

Два начальники управління внутрішніх справ тимчасово відсторонені від виконання своїх службових обов'язків.

Про це заявив міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко коментуючи резонансне ДТП, яке відбулося напередодні Нового Року у Хмельницькій області.

"Мною було прийняте рішення про тимчасове відсторонення від виконання обов'язків двох начальників УВС у Тернопільській та Хмельницькій областях, співробітники яких мали безпосереднє відношення до першопочаткового розслідування цієї справи", - повідомив Захарченко.

За його словами впродовж наступних десяти днів буде також проведене службове розслідування щодо співробітників міністерства.

Як згодом повідомили в МВС, згідно з наказом від 5 січня 2012 року виконання обов’язків начальника УМВС України в Тернопільській області тимчасово покладено на полковника міліції Віктора Сака, у Хмельницькій області ці функції тимчасово покладено на генерал-майора міліції Олександра Просолова.

Як відомо, 31 грудня в Хмельницькій області сталася аварія за участю автомобіля, схожого на той, яким користується губернатор Тернопільщини. В результаті ДТП одна людина загинула, ще двоє потрапили до лікарні.

У свою чергу міліція цю інформацію спростовує, а в обладміністрації заявляють, що Хоптян разом з дружиною зустрічав Новий рік під Києвом.

Проте голова тернопільської облорганізації "Батьківщина" Василь Деревляний наполягає, що смертельне ДТП влаштував автомобіль, в якому знаходився Хоптян.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування