Прихильників Тимошенко не зупинить заборона суду

Понеділок, 9 січня 2012, 13:00

Активісти харківської обласної організації ВО "Батьківщина" готові пікетувати Качанівську виправну колонію, де утримується Юлія Тимошенко, незважаючи на заборону суду.

Про це заступник голови обласної організації ВО "Батьківщина" Валерій Дудко заявив кореспонденту УНІАН.

Він підкреслив, що рішення суду про заборону пікетування та встановлення наметів під колонією було винесене на підставі заявки, яку "Батьківщина" не подавала.

За словами Дудка, це вже третє рішення суду стосовно харківської "Батьківщини", яке було ухвалене "на підставі підробленої заявки".

"Ні, ще раз говорю, не подавали заявки. У суді, коли попросили надати перший екземпляр цієї заявки, вони не змогли надати документ. А якщо немає цього документу, ми залишаємо за собою право виходити на акції", - сказав Дудко.

Він зазначив, що 10 січня буде прийнято рішення про подальший формат акції на підтримку Тимошенко.

"Те, що це буде – однозначно. Ми залишаємо за собою право аж до одиничного виходу. Нехай кожному окремо забороняють", - заявив Дудко.

Як відомо, Харківський окружний адміністративний суд за позовом Харківської міської ради заборонив активістам ВО "Батьківщина" з 7 січня пікетувати та встановлювати намети поблизу Качанівської виправної колонії.

Міськрада мотивувала свій позов тим, що, на її думку, "проведення зазначеного заходу в зазначений термін і час не відповідає вимогам діючого законодавства та порушує права та охоронювані законом інтереси мешканців міста Харкова".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News