Сайти влади тепер будуть "валити" міжнародні хакери-професіонали?

Четвер, 2 лютого 2012, 13:11

Українські хакери почали співпрацю з міжнародною хакерською мережею "The Anonymous", яка раніше займалася атаками на сайти ФБР, Європарламенту, шведського уряду, платіжних систем Mastercard і Visa.

Про це "Українській правді" повідомив один з координаторів хакерських атак на сайти державних органів влади.

Повний перелік сайтів, які будуть піддані або вже піддалися атаці українських хакерів спільно з міжнародною групою The Anonymous 

"Ми зараз чекаємо на велику допомогу від наших товаришів у США. Ми також ведемо переговори з хаккерською групою Anonymous. Поки вони зайняті "роботами" у Польщі і, наскільки мені відомо, зараз "мочать" систему PayPal. Але сподіваємося, що зможуть підключитися і до нас. Також сподіваємося на підтримку колег з Туреччини", - написав він.

"Наша мета - показати суспільству, що влада не така вже й страшна. Її можна "валити". У нас, наприклад, лідерів немає. Просто у кожного своє маленьке завдання: хтось рулить скрипти, хто пише проги, реєструє хости і мейли, а хтось думає про захист і т.п. Просто об'єднуватися треба не навколо якихось політичних груп, а для конкретної мети", - розповів співрозмовник.

Водночас на офіційному сайті Anonymus поки немає згадки про Україну.

Українська правда

 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування